GERBER - :: GERBER :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj
GERBER

“GERBER-EXPORT” D.O.O Vitoševac je privredno društvo osnovano 1993. Godine od strane Dragiše Milenovića pod čijim rukovodstvom i danas posluje. Poslovni i proizvodni objekti površine oko 4000 m2  stacionirani su u selu Vitoševac, opština Ražanj, na udaljenosti oko 15 km od autoputa E-75. Osnovna delatnost je proizvodnja metalnih konstrukcija i izrada montažnih objekata široke namene. Projekti se izrađuju po sopstvenoj projektnoj dokumentaciji i po dokumentaciji naručioca, odnosno investitora radova.

U pogonima “GERBER-EXPORT”-a na raspoloživoj opremi se mogu izraditi mosne i konzolne dizalice, poljoprivredna mehanizacija i oprema, metalni delovi za nameštaj kao i druga metalna galanterija. Mogu se takođe izvršiti specifične usluge obrade metala na zahtev kupaca.

Privredno društvo raspolaže sa odgovarajućom opremom potrebnom za brzo i kvalitetno obavljanje svojih delatnosti. Posedujemo mašine za obradu skidanjem strugotine {strugovi, glodalice, brušilice} mašine za obradu deformisanjem  - hidraulične prese  300 t, ekscentar prese, cnc - apkant prese, hidraulične makaze, mašine za savijanje cevi i hladno oblikovanih profila, mašine za probijanje i prosecanje materijala, aparate i mašine za zavarivanje svim postupcima MIG, MAG, TIG, i REL, kao i dva lasera za sečenje limova. U pogonima se nalaze komora  i peć za zaštitu materijala elektrostatičkim postupkom. Kvalitetna i brza montaža na terenu postiže se auto dizalicom nosivosti 35 t.  Privredno društvo “GERBER-EXPORT” zapošljava 35 radnika mašinske struke, od kojih su tri diplomirana mašinska inženjera. Svi radnici imaju veliko iskustvo u struci. U preduzeću se poklanja velika pažnja stalnom unapređivanju kvaliteta proizvoda. Tokom 2011. godine uveden je sistem kvaliteta ISO 9001/2008. Teži se stalnom unapređenu uslova za zdrav i bezbedan rad svih zaposlenih, kao i očuvanju životne sredine.

Copyright © 2022 Gerber. Sva prava zadržana. Zabranjeno neovlašćeno kopiranje.
Copyright © 2022 Gerber. Sva prava zadržana. Zabranjeno neovlašćeno kopiranje.
Copyright © 2022 Gerber. Sva prava zadržana.
Zabranjeno neovlašćeno kopiranje.
Nazad na sadržaj